Ego

Olen vahvasti kristitty, ev.lut. kirkkoon ja sen opetuksiin sitoutunut sekä Raamatun mukaiseen elämään pyrkivä.

En piilottele vakaumustani. En kuitenkaan yleensä koe tarpeelliseksi julistaakaan kristillisyyttäni, sillä jos sitä ei voi muuten havaita, on sen julistaminen erikseen turhaa. Kirkon virallisen opin kanssa en ole kaikesta samaa mieltä, mutta suvaitsevassa kirkossamme on onneksi seinät leveällä ja katto korkealla, joten myös minä koen sopivani sinne näkemyksineni. Raamattua en koe helpoksi, joten yritän lukea sitä nöyrästi omantuntoni kanssa: itseäni kuunnellen ja itseäni kyseenalaistaen, järjellä katsoen, tietoa etsien ja ymmärrykseen pyrkien.

Tähän blogiin kirjoitan siitä, mitä ajattelen. Jotain katsomuksista, asioita politiikasta, näkemyksiä etiikasta ja pohdintoja henkilökohtaisista sattumuksista.

Kirjoitukseni ovat rehellisiä, mutta ajatukseni eivät ole valmiita. Jos kohtaat teksteissä jotain, joka herättää Sinussa jotain, kommentoi rohkeasti: saa kysyä lisää, saa kritisoida ja saa olla samaa mieltä. Haluan ja yritän pysyä avoimena keskustelulle ja palautteelle jota saan, jotta kehittyisin ja olisin tulevaisuudessa valmiimpi ihminen kuin nyt olen.

man-510481_1280

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: